De winkel op De Oude Boerderij is voor liefhebbers van producten van het land een must om te bezoeken. Op een mooi en landelijk plekje net buiten Beverwijk, worden veel heerlijkheden te koop aangeboden. De keuze is groot; superverse, biologische groenten uit eigen tuin, verschillende aardappelrassen van eigen akkers, fruit in de vorm van de Beverwijkse aardbeien en diverse verse kruiden uit eigen kruidentuin.

Eigen bakkerij

In onze eigen bakkerij, bakt de Goeierij verschillende lekkernijen, zoals appeltaart, muffins en lekkere broodjes! Kijk hier voor meer informatie over de bakkerij

Producten van lokale leveranciers

In de winkel vindje (h)eerlijke biologische kaas en zuivel van de Noorderhoeve, rundervlees van de Hoogestoep en kippenvlees van Scheria en heerlijk biologische brood van Menno zonder enkele toevoegingen.

In het winkel-assortiment zijn ook vele streekproducten opgenomen als ambachtelijke confituren uit de Betuwe, boerenmosterd, geiten feta, olijfolie uit Italië en de lekkerste vruchtensappen in flessen of in speciale tappen van  5 liter. Naast de versproducten is er een verscheidenheid aan biologische droogwaren.

Lokale leveranciers

De Oude Boerderij werkt samen met verschillende lokale leveranciers. Hieronder een greep uit ons assortiment:

 

PENTAX DIGITAL CAMERA

 

Raspberry Maxx

Hallo, wij zijn Carlo Peters en Henny van Bergeijk en zijn in 2004 onze frambozenfarm Raspberry-Maxx gestart. Na twee jaar regulier telen, en na het bericht in 2006 dat frambozen supergezond zijn, vonden we het tijd worden dat er ook lekkere frambozen in de Nederlandse winkels kwamen te liggen. We hebben de hele kwekerij omgeschakeld en vanaf 2009 zijn onze frambozen en frambozenproducten gecertificeerd biologisch.

Naar de website van Raspberry Maxx

 

PENTAX DIGITAL CAMERA

 

De Noorderhoeve

De Noorderhoeve is een professioneel zorgbedrijf dat bewust kiest voor een doelgroepmix. Wederzijdse verrijking, aanvulling en ondersteuning zijn het directe gevolg van deze keuze. Bovendien streeft de boerderij al sinds haar start in 1981 naar gemeenschapsvorming die verder reikt dan uitsluitend samenwerken. Er is veel aandacht voor culturele activiteiten.

Naar de website van De Noorderhoeve

 

logo

 

Geitenboerderij Van Dorp

De kaasmakerij van Erwin en Monique is de plaats, waar de verse geitenmelk ambachtelijk wordt verwerkt tot biologische geitenkaas, zoals o.a. potjes met  geitenkaasblokjes in zonnebloem olie, geitenkaasspread,  geitenkaasbolletjes gerold in kruiden, schimmelkaasjes en halfharde geitenkaas. Deze produkten kunt u kopen in onze boerderijwinkel.

De geiten kunnen de hele dag eten van het biologische gras in de wei of van het hooi in de ruime stal aan het voerhek. Tijdens het melken krijgen zij nog biologisch krachtvoer. De smaak van onze produkten is daardoor nog voller, puurder en eerlijker. Onze geiten geven ongeveer drie liter melk per dag.

Naar de website van Geitenboerderij Van Dorp

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 – 17:00 uur
Donderdag 11.00 – 17.00
Vrijdag 11.00 – 17.00
Zaterdag 11.00 – 17.00
Zondag Gesloten

Kijk hier voor de routebeschrijving